torsdag 15 september 2011

RUSTIKT

Börjar så smått ladda inför veckans bästa dag och delar med mig av ett toppen vin, ett "light" amarone som är mycket prisvärt!
 Kollade som vanligt in på Alvhems sida idag för att se om något nytt kommit ut. Hittade detta hem som bjöd på riktigt fina detaljer. Kolla bara den framtagna tegelväggen som bryter av så fint mot den i övrigt mjuka inredningen. I detta sovrum skulle jag definitivt sova gott.


Sedan var det också golven, jättefint att lasera golven i en mörkare ton. Tänkvärt är ju att försöka hålla samma material och ton på samtliga golv och framför allt där det är stora utrymmen eller där det saknas ordentliga golvsocklar som tydligt markerar de lika rummen. För en mer enhetlig känsla så välj ett och samma golv på samma plan. Jag fick tipset att välja ett vanligt ek eller ask golv överallt och sedan behandla det om jag ville ändra. Ett golv är något som man fäster stor uppmärksamhet till för det kan skapa så mycket olika intryck. Så måla väggarna vita och satsa på ett snyggt golv!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar