fredag 9 juli 2010

Västkusten

Hinner med ett snabbt inlägg innan vännerna hämtar upp mig för en helg ute på västkusten. Finns det något bättre ställe, havet som slår mot klipporna, lukten av tång och saltvatten, färska räkor, segelbåtarna som trängs i hamnen och kvällarna på bryggan. Längtar!

För ett tag sedan var jag uppe i Stockholm på en resa i jobebt och försökte då hinna men så många inredningsbutiker som möjligt på den lilla lediga tid som blev. Prio ett var förstås Svenskt tenn på Strandvägen. Där inne skulle jag kunna gå i flera timmar. Det som följde med hem var i alla fall tyget nedan,

Bild från Svenskt tenn

Bland de finaste tyget jag vet. Passade också på att köpa en bricka i samma motiv fast annan färg. Vad jag gjorde med tyget får ni se nästa vecka, men jag är mycket nöjd!

Vad jag ångrar att jag inte köpte när jag var uppe var ett kuddfodral och jag ser inte att jag kan beställa det på nätet. Tror det får bli en tur upp i sommar!

Såg denna fina bild när jag var ute på Svenskt tenns hemsida. Helt underbara saker, alltihopa. Vasen är ju jättefin med blommorna men skulle likaväl fungera utan. Precis som Alvar Aaltos fina vas i alla dess storlekar.

Bild från Svenskt tenn


”Låt aldrig hemmet bli färdigt. Slå aldrig fast möbleringen, arrangera ständigt om, lämna plats för barn och presenter och håll på så sätt hemmet levande”
Estrid Ericson från svenskt tenns hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar